Wax en Slijp Masterclass

Masterclass

Zelf ski's leren onderhouden

In verband met de corona crisis hebben wij de werkplaats gesloten.

Met de lockdown in Nederland en het sluiten van de skigebieden in het buitenland hebben wij besloten de werkplaats te sluiten. 

We nemen op dit moment geen onderhoud aan en organiseren geen offline cursussen.

Voor diegene die zelf aan de slag willen is de webshop nog steeds geopend. Wil je meer leren over ski en snowboard onderhoud dan kan deelnemen aan onze online cursus.

Blijf veilig allemaal en hopelijk tot snel.

Tijdens de Masterclass vertel ik jouw al mijn geheimen.

Alles wat ik door vallen en opstaan heb geleerd in de afgelopen 12 jaar vertel ik tijdens de Masterclass. Op het gebied van reparatie, slijpen en waxen leg ik jouw precies uit hoe ik dat doe. 

Vervolgens laat ik je alles zien en daarna mag je zelf aan de slag met jouw eigen ski’s of snowboard.

Na de wax en slijp Masterclass

Kan jij

Weet jij

Wat een passie voor ski (en board) onderhoud 👍😁❄ Tijdens de masterclass de echte fijne kneepjes van t vak geleerd. Super! Aanrader. Ook als je zelf al jaren je eigen onderhoud doet. Na de masterclass begrijp je waarom je doet wat je doet
Sven Koopmans
Goede shop voor het onderhoud van je ski's / snowboard. Onderhoud gebeurt met de hand waardoor het preciezer en netter wordt uitgevoerd dan bij de grote jongens. Dikke waxlaag op de ski's nu zodat het lang mee kan.
Joris de Kok
Top service! Board maandag avond laat gebracht, en woensdag ochtend weer opgehaald. Goeie uitleg gekregen over wax laag etc.! Top gasten!
Dennis Vallinga

Wil jij net zo goed kunnen waxen als wij?

Na 7 seizoen kan ik jou precies vertellen hoe je ski's en snowboards het beste kan waxen en slijpen

Sta nooit meer stil

Na jarenlang in de praktijk bezig geweest met ski’s en snowboards onderhoudt, weet ik precies wat wel niet werkt.
Ik heb al zo vaak meegemaakt dat door slecht onderhoud de wintersport een slechte beleving wordt.
Als jij degene bent die elke keer op het vlakke stuk stil komt te staan en de rest glijd rustig voorbij baal je echt.

Laat je ski's langer mee gaan

Ski’s die op de verkeerde manier worden opgeborgen en het belag compleet uitgedrogen nemen nana de zomer geen druppel wax meer op.

Om jouw te behoeden van alle vragen en problemen die wij hebben meegemaakt heb ik al mijn wax en slijp kennis en ervaring gebundeld.
Deze heb ik nu voor jou gebundeld in onze Wax en Slijp Masterclass.

Wij leggen alles eerst uit,
daarna ga je zelf aan de slag!

Ik geloof heilig in leren door doen. We starten met de uitleg, daarna heb je alle kennis die je nodig hebt. Om de leercurve zo groot mogelijk te maken, is het belangrijk dat je de opgedane kennis meteen toepast.
Je gaat direct aan de slag met alles wat je hebt geleerd. Na afronding van de Masterclass heb je jouw ski’s of snowboard al een keer gewaxt en heb je alle stappen doorlopen. 

"Wat een passie voor ski (en board) onderhoud 👍😁❄ Tijdens de masterclass de echte fijne kneepjes van t vak geleerd. Super! Aanrader. Ook als je zelf al jaren je eigen onderhoud doet. Na de masterclass begrijp je waarom je doet wat je doet "
Sven Koopmans
"The Guru part is there for a reason! this people know their stuff and have passion for this sport."
Jose Damian Roldan

Na de Masterclass is je materiaal al direct klaar voor de wintersport.

Die heb je meteen al in de pocket.

€96,-

Wax en Slijp Masterclass

De meest uitgereide cursus in Nederland

Alle kennis die ik in de laatste 12 jaar heb opgedaan heb jij tot je beschikking.

IMG_7558
Van Snowboard leraar naar Wax Specialist

Mijn naam is Max. Ik ben ski en snowboard onderhoudsspecialist en eigenaar van Wax Guru.

In 2007 heb ik de opleiding tot Snowboardleraar voltooit. Tijdens deze opleiding ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met het onderhouden van ski’s en snowboards.
Wij leerden tijdens de opleiding dit allemaal zelf te doen, reparaties, schoonmaken, waxen en slijpen van je eigen materiaal.
Na de opleiding ben ik direct naar Oostenrijk verhuist en in een ski school gaan werken. Omdat je als leraar niet heel veel verdient werkte ik ook mee in het onderhoud van het huurmateriaal.

Hier zag ik een totaal andere wereld, grote machines en karren vol ski’s die werden verwerkt.
Het verschil hoe ik met mijn snowboard om ging en hoe er werd omgegaan met huurmateriaal en ook dat van klanten was direct duidelijk. Het werd nog net niet door de zaak gesmeten.
Nadat ik terug kwam in Nederland ben ik gaan werken bij een grote wintersport winkel. Hier verkocht ik voornamelijk hardware maar ik heb het onderhoud altijd boeiend gevonden.
Samen met een collega hield ik altijd een wedstrijd wie de meeste wax kon verkopen.

IMG_7312
IMG_7879

Hoogste kwaliteit van Nederland

In 2013 ben ik Wax Guru begonnen omdat ik zag dat de onderhoudsservice van Nederland op kwaliteit zwaar achteruit gaat en er geen goed alternatief was.
Wij zijn toen begonnen met het aanbieden van hoge kwaliteit onderhoud en doen dit tot op de dag van vandaag allemaal met de hand. Onze klanten spreken vol lof over onze service en onze kwaliteit van onderhoud. 

Ondertussen heb ik meer dan 1000 ski’s en snowboards met de hand gewaxt, geslepen en gerepareerd.
Aan honderden mensen verteld wat het verschil is tussen machinaal en hand waxen en hoe je het beste zelf je materiaal kan onderhouden.
Tientallen mensen opgeleid om hun materiaal compleet zelfstandig te onderhouden op het hoogste niveau. 
Vragen verschillende merken gevraagd om mijn expertise als er twijfels bestaan over het onderhoud. Wordt ik nationaal en internationaal benaderd om onderhoudsseminars te geven.